2024. 02. 03.

Hirdetés: 2024. február 4.

1. Elsővasárnapi szentségimádást tartunk a fél 1-es szentmise utántól fél 6 óráig.

2. A plébániai hitoktatásra várjuk diákjainkat.

3. A Főegyházmegyei Kántor Továbbképző keretében, február 6-án, kedden 20 órakor a Csíksomlyói kegytemplomban orgonakoncertet tart Varga László magyarországi művész.

4. Szerdán a Jegyeskurzus kezdete 18 órakor a Millenniumi altemplomban. Várjuk mindazokat a jegyeseket, akik 2024-ben szeretnének házasságot kötni.

5. A Városházán, pénteken délután hat órától Bologh Judit: A székey nemesség kialakulása című előadására kerül sor.

6. Szombaton Szeretetláng lelkinap a Millenniumi templomban 9 – 16 óráig.

7. Jövővasárnap, február 11-én, a főegyházmegyei ifjúságpasztoráció számára egyházmegyei gyűjtés van.

8. Erre vasárnapra Családos szentmise du. 4 órakor. Mivel a Betegek világnapja, az esti szentmisén kiszolgáltatjuk a betegek szentségét mindazoknak, akik erre felkészültek és kérik. Somlyón szintén jövő vasárnap de. 10:30-kor kezdődő szentmisén szolgáltatják ki.

9. A Krisztus világa 2024. januári számában meghirdetett Megújuló közösség programban a szórvány közösségeket, filiákat lehet támogatni Hiterősítő A-, B-, C-év homíliás könyvvel. Előfizetni a plébánián lehet. Segítsük őket, hogy az Úr napja megünneplésével erősödjenek a keresztény kisközösségek.

10. A helyi választásokra készülve a M.Á. Férfiszövetség és plébániánk 4 személyt támogat. Kérjük a kedves híveket is, hogy aláírásukkal támogassák. A Támogatói íven név, település, lakcím kell. Aláírni a sekrestyében és a plébánián lehet. A négy jelölt feladata, hogy plébániánkat képviselje.

11. Február 12-én, hétfőn I.Sz. Márton Áron püspökké szentelésének 85. évfordulója és 14-én Hamvazószerdán az esti misék előtt rózsafüzért és a mise után pedig szentségimádást tartunk a nagykilenced keretében.

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése