2024. 04. 06.

Hirdetés: 2024. április 7.

1. Az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Ma teljes búcsú nyerhető a szokásos  feltételekkel. Részleges búcsú akkor nyerhető, ha a hívő az irgalmas Jézushoz fordul imádságával. A hónap elsővasárnapja, szentségimádást tartunk fél 2 órától 18 óráig.

2. Hétfőn ünnepeljük Gyümölcsoltó Boldogasszonyt, Urunk születésének hirüladását. Kötelező főünnep, tehát kötelező szentmisén részt venni. Szentmisét végzünk reggel 6:30, 7:00, 11:00 és 19:00 órakor. A Hiszekegy imádkozásakor a “megtestesült” szavaknál térdhajtás van, az Úrangyalában is: “És az Ige testté lett”.

3. Kedden 17 órakor a Segítő Mária Bentlakásában  Medjugore-i imaest. A Szent Antal nagykilenced április 16-án, kedden kezdődik. A naptárban tévesen jelent meg!!!!

4. Kedd esti szentmise  után, 19:45 órakor a Nagy István Művészeti Középiskola orgonista diákjainak kiskoncertjét hallgathatjuk meg. Fellépnek: Sándor Krisztián, Antal Ákos és Lukács Sándor. Felkészítő tanáruk: Szabó András ifj.

5. A plébániai hitoktatásra várjuk a diákokat. Pénteken az elsőádozó fiúknak 3-4 óráig, 4-5 óráig a kislányok hittanórája. Este 7 órától a bérmálkozók felkészítője.

6. Keresztelői felkészítő pénteken du. 6 órától tartunk.

7. Szombaton 10 órára minden ministránst közös megbeszélésre hívunk.

8. Jövő vasárnap 16 órakor családos szentmise a kisgyermekes családoknak.

9. Szintén jövő vasárnap a Márton Áron kilenced keretében az esti mise előtt rózsafüzért imádkozunk, a mise után szentségimádást tartunk.

10. A Szent Antal kilencedet április 16-án, kedden kezdjük.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése