2019. 11. 09.

Választás - Ne hagyd magad, élj a jogoddal!


November 10-én országunkban államelnök választásra kerül sor. Ebből az alkalomból felhívással fordulok Kedves Híveimhez és minden jóakaratú csíki emberhez, hogy éljenek alkotmány biztosította jogukkal, amely valláserkölcsi kötelesség is.
Arra kérem Kedves Híveimet, hogy menjenek el szavazni és olyan személyre adják le szavazatukat, akiről tudják, hogy egyházunk és népünk érdekeit képviseli és védi, nemzetünk egységét ápolja.
Ezért nem lehet közömbös sem egyéni, sem közösségi életünk szempontjából, hogy ki képviseli a közéletben értékeinket, célkitűzéseinket. 
Azt a személyt segítse szavazatával, aki az emberi és kisebbségi jogokat tiszteletben tartja, óvja a békét, a keresztény erkölcsöt és kultúrát, valamint a teremtett világot. 
Ezen elvárást fogalmazta meg Isten Szolgája Márton Áron püspök 1940. december 21-én közzétett felhívásában: „Választások alkalmával szabadságában áll mindenkinek, sőt kötelessége, hogy az Egyház álláspontja és a keresztény jó erkölcsök szempontjainak betartásával szavazatát lelkiismerete szerint adja le.” 
Bízom az Önök felelős döntésében, hogy jövőnk, szülőföldszeretetünk és kisebbségi népünk jegyében adják le szavazatukat november 10-én. 

**
Imádkozzunk egyházközségünk tanácsosáért, Kedves Imréért, akit politikai alapon kedden elítéltek és bebörtönöztek, de nem indokolták meg, hogy miért!
Így ítélték el 2014-ben Markó Attilát, akit 2019. októberében jogerősen felmentettek!!! Így hurcolták meg 2015. április 29 óta Ráduly Róbert Kálmán polgármestert és Szőke Domokos alpolgármestert. Azóta tartó tortúra után 2019. október 22-én alapfokon felmentette a bíróság a DNA vádja alól. 
Amit Kedves Imrével tesznek, az nem más, mint megfélemlítés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése