2019. 11. 16.

Hirdetés: 2019. november 17.


1. Ma Árpád-házi Szent Erzsébet napi gyűjtés a Caritas gyermek-programjainak, a testi és szellemi fogyatékos gyerekek támogatására. Ez alkalommal köszöntjük az Erzsébet nevű híveinket.

2. November 19-én kedden az Udvarhely Néptáncműhely - Vallomások című vendégelőadása lesz látható a Városi Művelődési Ház színpadán, este 19:00 órai kezdettel.

3. A Héttoronyfesztivál záró Gála – Makovecz Imre születése alkalmából – 2019. november 20-án, szerdán itt a csíkszeredai Millenniumi-templomban 18,30 órakor az Országépítő Kós Károly Egyesület építészeti kiállításával kezdődik. 19,00 órakor pedig a Szent Efrém Férfikar műsorával folytatódik. 
Lásd mindkettőről itt:  Héttorony fesztivál 2019. nov. 20.

4. A plébániai hittanórákra várjuk a diákokat. Az órabeosztás az Apostolban megtalálható. Ajánlatos, hogy a Kis apostol kérdéseivel is foglalkozzanak. Csütörtök reggelig várjuk a válaszokat.

5. Figyelmükbe ajánljuk a Márton Áron a mi “szent” püspökünk – Napló egy csodáról” című könyvet, amely a balesetet szenvedett Zoltán tisztelendő csodás gyógyulásáról szól. A dedikált könyv megvásárolható a sekrestyében és a kegytárgyboltban.

6. A Krisztus világa novemberi száma. Terence Hill – „Don Matteo”, a legendás színész az osztrák Missio újságnak nyilatkozott. Beszédéből egy mondatot idézek: „Mi csak hajósok vagyunk…, hogy a hajót jóirányban tartsuk, de a szél ereje nem mi vagyunk.”

7. Pénteken a Városházán 18 órától előadás, melynek címe: A Szent Korona és a vétójog a pápaválasztásnál.

8. Jövővasárnap az egyháziév utolsó vasárnapja, Krisztus Király.  
A ¼ 1-es szentmise után egy órás szentségimádást végzünk.
9. Katolikus falinaptár kapható a kegytárgyboltban. Ára 4 lej.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése