2019. 11. 23.

Hirdetés: 2019. november 24.


1. Krisztus Király ünnepe, az egyházi év utolsó vasárnapja. A ¼ 1-es szentmise után egy órás szentségimádást végzünk. A persely adományukkal a Csángokért szól a harang programot támogathatják.

2. A plébániai hittanórákra várjuk a diákokat. Az órabeosztás az Apostolban megtalálható. Az elsőáldozóknak pénteken délután 3 és 4 órától, a bérmálkozóknak este 7 órától felkészítő.

A hittanosoknak ajánljuk, hogy a Kis apostol kérdéseivel is foglalkozzanak. A válaszokat a plébánia postaládájába vagy elektronikus formában a plebcsik@gmail.com címre várjuk csütörtök reggelig.

3. Figyelmükbe ajánljuk a Márton Áron a mi “szent” püspökünk – Napló egy csodáról” című könyvet, valamint a Krisztus világa folyóirat novemberi számát. Ezek megvásárolható a kegytárgyboltban és a sekrestyében.

4. Kedden az esti szentmise után In memoriam Kájoni koncert, előadja a Role zenekar.

5. Az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleivel értekezletet tartunk csütörtökön du. 5 órakor a Millenniumi templomban. Kérjük a szülőket, hogy szíveskedjenek megjelenni, hiszen gyermekeikről van szó.

6. Pénteken a Városházán 18 órától Ilyés Zsolt plébános, Gondolatok a szabadságról – előadására kerül sor.

7. A legfontosabb közlés, hogy holnap, hétfőn reggel fél 9 órától jegyezzük elő a 2020 évi szentmise szándékokat a plébánia irodájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése