2021. 12. 11.

Ferenc pápa az EU tyúkszemére lépett

Az EU bal-liberális vezetése az európai kultúra eltörlésén fáradozik. A szabadkőműves NGO-k révén azt szorgalmazza és törvényerőre akarja emelni, ami a társadalom hit-erkölcsével ellenkezik. A nihilizmust terjeszti és az embert méltóságában megalázza, ösztönlénnyé fokozza le. Az EU addig ment a rendbontásban, hogy a kereszténységet is ki akarja iktatni.
A Vatikán megbízottja mindig elmondta kifogásait az EU hivatalaiban. Az Egyház tűrte az EU hitetlen vezetőinek, ideológusainak az arcátlanságát. De a ciprusi és görögországi apostoli útjáról hazatérő Ferenc pápa a karácsony eltörlésének kezdeményezése kapcsán kifakadt. Ezt az állapotot Arany János, Toldi 3. énekében így írta:

Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette,
Azzal álla bosszút, hogy csak fel sem vette;
Úgy mutatta, mintha nem is venné észre,
Fülét sem mozdítá a nagy döngetésre.
De, midőn egy dárda válla csontját érte,
Iszonyatosképen megharagutt érte.....

Ferenc pápa hazatérőben a repülőgépen a sajtó képviselőinek válaszolt. Amikor egy ciprusi újságíró az Európai Unió dokumentumáról kérdezte Ferenc pápát, amelyben azt javasolták, hogy töröljék el a karácsony kifejezést, valamint József és Mária nevét is kerüljék. 

Ferenc pápa kifejtette: ez anakronizmus. A történelemben sok diktatúra megpróbálta ezt. Gondoljunk Napóleonra, a náci, majd a kommunista diktatúrára. Ez a felhígított laicitás, desztillált víz. A történelem azonban bebizonyította, hogy nem működik. Az Európai Uniónak ezzel szemben az alapító atyák eszméit kell követnie: az egység, a nagyság ideáljait, és óvakodni attól, hogy beengedjék az ideológiai gyarmatosítást. Ez ugyanis megoszthatná a tagállamokat, és az Unió felbomlásához vezethet. Az Európai Uniónak tiszteletben kell tartania valamennyi tagország belső felépítését, különbözőségét, nem pedig egyenlővé szabni őket. Azt hiszem – tette hozzá a pápa –, hogy nem fogja megtenni, nem ez volt a szándéka, de figyeljen oda, mert olykor megjelennek ilyen tervek, mint ez, amivel nem tudnak mit kezdeni. Minden országnak megvan a maga sajátos arculata, de mindegyik nyitott a másikra. Az Európai Uniónak megvan a maga szuverenitása, a szuverén testvérek egysége, amelyik tiszteletben tartja valamennyi tagállam egyediségét. Óvakodni kell attól, hogy ideológiai gyarmatosítások csatornája legyen. Ezért tehát a karácsonyról szóló dokumentum anakronisztikus. /Magyar Kurír/

A pápa megszólalása meghátrálásra késztette az EU diktátor-ideológistáit, és felbátorította a keresztény értékeket valló embereket, politikusokat...

Európának az alapító atyák eszméit kell követnie, nem pedig ideológiai gyarmatosítást!

**

Ferenc pápa sajtótájékoztatója teljes terjedelmében a karácsony „eltörléséről”, Európa jövőjéről az alábbi linken olvasható:

https://www.magyarkurir.hu/ferenc-papa/ferenc-papa-sajtotajekoztatoja-teljes-terjedelmeben-karacsony-eltorleserol-europa-jovojerol 

Martin Malachi megmondta A sátán füstje füzetben a riporter kérdésére – Három évszázada támadják a pápaságot? 
– Így van, de ennek ellenére, az új világrend alkotói tudják, hogy ha a pápa gyakorolja a pápaság tekintélyét, hatalmát, befolyását és használja sajátos erkölcsi tekintélyét, akkor csodák történnek. A csodák, amelyeket el akarnak kerülni, akadályozzák egy világkormány létrejöttét, hátráltatják az oktatás homogenizálását, vagy gátolják a népességszabályozás végrehajtását. 
Végül is a pápaság a legnagyobb akadálya az új világrend létrehozásának. 
Tudják, hogy a pápa hatalmának, tekintélyének teljes latba vetésével meg tudná dönteni őket. Megtapasztalták ezt saját életükben. Van erről egy régi mondás: „Aki megüti a pápát, meghal.” 
Amikor Szent Ilona szigetén valaki megkérdezte Napóleont, mi történt valójában, azt mondta: „Megütöttem a pápát! Aki megüti a pápát, meghal! Én nem tudtam erről.” 
Mussolini is figyelmeztette Hitlert erre, amikor az támadta az Egyházat Németországban. Végül Hitler meghalt, és a pápa megmaradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése