2021. 12. 22.

A sátán füstje 28.

A földalatti egyházban azok tömörülnek, akik a házasság szentségét, a szentségekhez járulást komolyan veszik és keresünk egy papot, aki nekünk privát misét mond. Ez a közösség szándékosan nem üti bele az orrát a felszíni ügyekbe, de létrehozza a saját gyülekezeteit és szellemi légkörét. A püspökök úgy vélik, hogy ha uralják a külszínt, birtokolják az ingatlanokat, és van elég jövedelmük, akkor az övék az Egyház. A hitüket elveszítették, és nem tudják mi is történik. Van tehát egy földalatti Egyház, amely erősödik és veszélyeztetik őket a különféle vallási szekták, mert azok megosztják. Némelyek azt állítják, hogy minden szekta egyenértékű. Itt megint csak a sátán működik. Ez egyik problémája a földalatti Egyháznak.

Jelen körülmények között jogosult-e a földalatti Egyház léte? Tökéletesen! Ha ez az egyetlen útja annak, hogy a gyermekeink gyónáshoz járulhassanak, szentmisét hallgassanak, és tényleg magukhoz vehessék az Oltáriszentséget, akkor eszembe sem jut megkérdőjelezni. A szentségek nélkül senki sem mentheti meg a lelkét. Hiányozni fog a megszentelő kegyelem. Az ember elcsúszik és tönkremegy. Ezért a földalatti Egyházra szükség van.

Ha disszidens a teológus vagy aposztata a püspök ők részei-e Krisztus Misztikus Testének? – Nem! Az aposztata, a hitehagyott megszűnt tagja lenni Krisztus Misztikus Testének. A hívők nem tartoznak neki engedelmességgel. Ha egyszer egy püspök aposztata, semmiféle engedelmességgel nem tartozunk neki. Ehelyett inkább imádkoznunk kell értük. Ez minden.  Newman bíboros az ariánus eretnekséget tanulmányozva arra az eredményre jutott, hogy a nép, nem pedig a papság vagy a pápa mentette meg a kereszténységet az ariánus eretnekségtől. A nép hite ösztönösen helyes volt. Végül is az Egyház kidobta magából az ariánus eretnekséget. A mai válságban Isten az embereken keresztül fogja elutasítani a mai eretnekségeket. Addig a népnek az Egyház törvényes hatóságához kell fordulnia, ha van törvényes hatóság, amely hajlandó gyakorolnia a felelősségét és megmondja az embereknek a kinyilatkoztatás igazságait.

Megtámadta a sátán magát a liturgiát is? – Ez igen sikeres támadás volt. A sátán céljai egészen egyszerűek. Mindig fontos helyeken támad. Amikor már többé nem mondanak misét, az a nap vég lesz, de nem csak az Egyház, hanem a világ számára is. Miért mondom ezt? Azért, mert a mise a Kálvária pontos és teljes megjelenítése. Ez maga a Golgota vér nélkül. Az áldozat mindennapos bemutatása, ahogy azt Szent Malachiás próféta egyszer mondta: megelőzi Isten haragját, és megnyer minden kegyelmet a világban. Ha a mise bemutatása megszűnik, vége lesz az Egyháznak, és vége a világnak is. Mindennek vége lesz! A koncentrációs táborok papjai lopva titkos szentmiseáldozatot mutatták be a foglyoknak. Most viszont, ha a szentmise megszűnik, nem lesz áldozat. A zsinat után volt olyan mise kezdeményezés, hogy mind a protestáns, mind a zsidó vagy bárki részt vehessen rajta és otthon érezze magát. Ennek a liturgiának semmi köze nem volt a miséhez. Ennél nem volt áldozat, sem oltár, sem offertórium (felajánlás). VI. Pál nem hagyta jóvá.

Foglaljuk össze ezt az interjúsorozatot. Láttuk a sátánnak az egyéni lelkekre, a világ politikai rendszerére és magára az Egyházra irányuló támadását. Rémítő látvány. Van-e valamiféle remény számunkra? Mi lesz ennek a vége? – Van remény. Több is, mint remény. Biztosak lehetünk abban, hogy minden jobb lesz, mint valaha. Azt az ígéretet kaptuk, amit Krisztus is, amiből tudta, hogy feltámad a harmadik napon, győzedelmesen az égbe emelkedik, és uralma örökre megmarad. De tudta, és mi is tudjuk, hogy a jelenlegi szorult helyzetből és nyomorúságból való kilábalás rendkívül fájdalmas lesz. Ezt tudjuk a történelemből, tudjuk az Írásból és Fatimából is. Bizonyos, hogy az emberiség egy nagy próbatétele még előttünk van. Nagyon nehéz helyzetről beszélünk, amibe nem Isten vezetett minket, hanem az emberi tévedések sodortak bele. Nem mindenki hibás abban, ami történik, de Isten törvénye az egész fajt megbünteti néhánynak a bűneiért. Tehát valamennyiünket érint az emberiség nagy megpróbáltatása.

Vége


Ördögűzés: https://m.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU&feature=youtu.be

 

**

A sötétség birodalma I. rész: 

Malachi Martin - A sötétség birodalma 1-2.

A sötétség birodalma 3-4. rész

A sötétség birodalma 5. rész

A sötétség birodalma 6. rész

A sötétség birodalma 7.

A sötétség birodalma 8. rész

A sötétség birodalma 9.

A sötétség birodalma 10.

A sötétség birodalma 11.

A sötétség birodalma 12.

A sötétség birodalma 13.

A sötétség birodalma 14.

 

A II. rész:  Az ördög és az új világrend:

A sötétség birodalma II. 15.

A sötétség birodalma II. 16

Az ördög és az új világrend 17.

Az ördög és az új világrend 18.

Az ördög és az új világrend 19.

Az ördög és az új világrend 20.

Az ördög és az új világrend 21.

 

 

A III. rész: A sátán füstje 22.

Malachi: A sátán füstje 23.

Mi a New Age? 24.

A New Age filozófiájáról - A sátán füstje 25.

Malachi, A sátán füstje 26.

Malachi, A sátán füstje 27.

 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése