2021. 12. 03.

A New Age filozófiájáról - A sátán füstje 25.

A New Age filozófiájához kapcsolódik a feminista ideológia. – Így van. A feminizmus behatolt az Egyházba. Könyvek egész áradata támogatja a feminizmust, de minden teológiai keret nélkül. A feministáknál az erős érzelmek és a szenvedélyek fontos szerepet játszanak. A feminista szenvedélyesség, érzelmek, lelkesedés a boszorkányság egy régi formája, amelyben a leszbikus szerelmet magasztalják és a földet istenként tisztelik. Ők nőiségről, női egyházról beszélnek. A Szent Szűzet – aki a menny királynéja, a tisztaság, a szüzesség, az anyaság és a leányság mintaképe; mintaképe a feleségnek is – , a feministák is támadják. Olyan fogalmakat, mint feleség és házasság – el kell törölni. Ebben a leszbikus szerelem segíti őket.

– A feminizmus tehát a család elleni támadás? – Ez végső soron a Szentháromság elleni támadás. A családot támadva tulajdonképpen a Szentháromságot célozzák. A család a Szentháromság ikonja. Ha a családot kitörlik az emberi társadalomból, a Szentháromságba vetett hit megszűnik. Ez a sátán gyűlölete a Szentháromság szent személyei ellen, akik őt a pokolra küldték. A feminizmus az ördög fegyvere a család és végül is a Szentháromság ellen. Amikor kitörlik az apaság, a fiúság és az anyaság, a leányság teljes fogalmát, elpusztítják a családot. Amikor elpusztítják az emberi családot, akkor elpusztítják a hitet az Atya, a Fiú és a Szentlélek isteni családjában. Ha ez megtörténik, teljes lesz a káosz.

– Társadalmi téren ezek szerint a sátán legistenkáromlóbb törekvése a feminizmus? – A feminizmus szégyene, hogy a nagyobb szerep kiharcolásával az élet nem lett szelídebb. A nők, akik az öbölháború idején (1991) helikopterpilótákként vagy hadihajók katonáiként harcoltak, éppolyan vérszomjasak voltak, mint a férfiak. És mindnyájan tudjuk, hogyha egy nő eltávolodik női szerepétől, hihetetlenül könyörtelenné és irgalmatlanná válhat. Ez a feminizmus szégyene.
Pusztán azért, mert valaki nő, érezzen ösztönzést arra, hogy a Miasszonyunk mása legyen. Hogy utánozza leányságát, anyaságát,  tisztaságát és Istenhez való közelségét. Szűz Mária minden nő mintaképe lehet. Ilyen megbecsülésben részesül minden nő, aki elfogadja, míg a feminista visszautasítja azt. Ez is a feminizmus szégyene.
A Szent Szűz egyszer megmutatta erejét Lourdes-ban. Szent Bernadettet öröm töltötte el, amikor a Szent Szűz azt mondta: „Én vagyok a Szeplőtelen Fogantatás.” Mégis, Bernadette óvatos volt, amikor első ízben látta a Szent Szüzet. Ekkor elővette a rózsafüzérét, mert arra gondolt, hogy a Szent Szűz az álruhába bújt ördög. Szent Bernadett elmondta a „Miatyánkot”. Azután látta, hogy a Szent Szűz is előveszi övéből a rózsafüzérét, és csendesen mondja a „Miatyánkot”. Ezután Szent Bernadett elmondta az első Üdvözlégy Máriát, és látta, hogy a Szűzanya ujjai a következő gyöngy után nyúlnak. Szent Bernadett elimádkozta az első tizedet, és akkor már tudta, hogy valóban a Szűzanya, mert az ördög nem imádkozná a rózsafüzért.
Egyik jelenés előtt, néhányan odamentek Bernadetthez és írott üzeneteket adtak vagy kéréseket suttogtak hozzá. Amikor Bernadett átadta az üzeneteket a Szűzanyának, egy másik barlangból ezer vérszomjas oroszlán ordítását hallották az emberek. Ez a sátán próbálkozása volt, hogy a jelenést megzavarja. Mindenki elhallgatott. Bernadett ekkor a Szent Szűzhöz folyamodott segítségért. A Szent Szűz egy szót sem szólt. Csak a fejét arra fordítva a barlang torkába nézett. Hirtelen csend lett. Ilyen a Szent Szűz ereje!

– Ez az az erő, amit a nők örökölhetnek? – Igen, ha a nők meg akarják változtatni a társadalmat, ha az embereket könyörületesebbekké akarják tenni akkor forduljanak a Szent Szűzhöz, mivel Ő minden könyörületesség anyja. Milyen szégyen, hogy a feministák elmulasztották gyakorolni a hivatásukat! Gyakran megölik saját méhük gyümölcsét. Az ítéletkor mit mond majd egy feminista, amikor a Szent Szűz azt mondja neki: „Én is anya vagyok. Megölted magzatodat. Három kisdedet öltél meg. Itt vannak és néznek téged.” Mit fog mondani az a feminista, aki szembesül ezzel a váddal? Hova tud elrejtőzni a szégyene elől? A pokol milyen mélysége szükséges ahhoz, hogy elrejtse őt?

 – folytatjuk – 

 

A sötétség birodalma III. rész: 

A III. rész: A sátán füstje 22.

Malachi: A sátán füstje 23.

Mi a New Age? 24.

 

 

Ördögűzés: https://m.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU&feature=youtu.be

 

**

A sötétség birodalma I. rész: 

Malachi Martin - A sötétség birodalma 1-2.

A sötétség birodalma 3-4. rész

A sötétség birodalma 5. rész

A sötétség birodalma 6. rész

A sötétség birodalma 7.

A sötétség birodalma 8. rész

A sötétség birodalma 9.

A sötétség birodalma 10.

A sötétség birodalma 11.

A sötétség birodalma 12.

A sötétség birodalma 13.

A sötétség birodalma 14.

 

A II. rész:  Az ördög és az új világrend:

A sötétség birodalma II. 15.

A sötétség birodalma II. 16

Az ördög és az új világrend 17.

Az ördög és az új világrend 18.

Az ördög és az új világrend 19.

Az ördög és az új világrend 20.

Az ördög és az új világrend 21.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése