2021. 10. 16.

Az ördög és az új világrend 18.

Az abortusz a sátán bosszúja.
A nagy probléma az abortusszal, hogy ezeket a gyerekeket megkeresztelés nélkül ölik meg. Mi történik? A sátán megpróbál meggyőzni téged, hogy ők örök kárhozatra vannak ítélve. Pedig ezek a gyerekek semmi rosszat nem követtek el. Semmit! Rossz időpontban rossz helyen voltak, vagy inkább jó időpontban jó helyen, rossz emberek kezében. A sátán hatásának biztos jele, ha valaki elnézően viszonyul az abortuszhoz, akár egyetlen abortuszhoz is. Ez a hatás létezik akkor is, ha helyesli az abortuszt, és azt mondja, hogy az teljesen normális dolog.
Az abortuszpártiság mételye elterjedt az Egyházban is. A Kolumbusz Lovagok, egy igen erőteljes jótékonysági katolikus szervezet. Sajnos több magas beosztású tagja helyesli az abortuszt. Mi megpróbáltuk rábírni a vezetőket, hogy zárják ki ezeket a tagokat. Nem tették meg. A Máltai Lovagok feltételezhetően egy pápai szervezet, amely teljesen hű az Egyházhoz. Elméletben azok, de a gyakorlatban vannak olyan tagjaik, akik elfogadják az abortuszt. Az abortuszpártiság mételye nagyon messzire terjedt. Vannak püspökök, akik azt mondják, hogy bizonyos esetekben helyes. És vannak papok, akik hasonlóan beszélnek. Ilyentén mindent egybevetve, az Egyház megbukott. Van egy óriási „Életért” mozgalom, de az óriási mozgalmat kisszámú ember vezeti és nincs bennük harciasság. Meg tudnánk állítani az abortuszt, ha a püspökök használnák teljes erkölcsi és lelki tekintélyüket. Nincs mentség a harciasságnak erre a hiányára. Meg tudnánk állítani az abortuszt.
Fatimában a Szent Szűz azt mondta, hogy a világra büntetés vár. – Igaz, sok millió gyermeket megöltünk az abortusszal. Erre nincs mentség. Ezt nem lehet megúszni. Meg kell, hogy kapjuk a büntetésünket érte. Szodomában és Gomorában is mindenki megkapta a büntetést, még a nők is. Jeruzsálem is megkapta a büntetését azért, mert hűtlenek voltak Istenhez.
Ismerek kedves embereket, akik előkelő öltözékben mennek vacsorázni az étterembe, és a méhben levő kisgyermeket húscsomónak nevezik. Mi, a nép, ezt jóváhagyjuk. Sajnos Istennek van egy szabálya: egyénileg ítél meg minket, de a földön fajként kezel bennünket. Maga és én nem követtünk el bűnt az Édenkertben. De Ádám igen. Mégis az egész fajunk elbukott ezért. Az én egész természetem elbukott. Tételezzük fel, hogy egy kábítószeres anyától születtem, vagy az apám részeges. Én is szenvedek. Miért nem adott Isten számomra jobb lehetőségeket? Mert nem. Ez Isten akarata. Mások bűnei miatt szenvedünk. Emlékezzünk arra, hogy miközben Krisztus a Kálváriára ment, azt mondta a jeruzsálemi asszonyoknak: „…ne engem sirassatok. Inkább magatokat sirassátok és gyermekeiteket…” (Lk 23,28). Arra utalt, hogy mi fog nemsokára történni Jeruzsálemmel. Az egész zsidó nemzet szenvedett azok bűneiért, akik Őt elutasították.
Megdöbbentem az abortusz statisztikai adataitól. – Emelkedőben vannak. Szoktam abortuszpárti emberekkel találkozni. Nem tudom megmagyarázni nekik, miért rossz az abortusz, mivel ezek nem hisznek semmiben. Katolikusoknak vagy protestánsoknak nevezik magukat, valójában nem azok. Minden hitüket elveszítették, ha egyáltalán volt nekik. Semmit nem lehet nekik megmagyarázni az abortuszról. Megkérdezem őket: „Tudják, mit vonnak ezzel magukra? És a hazájukra?” Isten nem fogja eltűrni. Nem fogja eltűrni, hogy oly sok millió kisgyermeket meggyilkoljanak. Sok nőnek abortusza van, azután megbánja. Lelki traumát okoz nekik, és bár az ilyenekből nincs sok, a legvisszataszítóbbaknak azokat a nőket tartom, akik dicsekednek vele. Annyiba veszik, mint egy foghúzást.
Vagyis az abortusz valójában több, mint a sátán lábnyoma. Teljesen bizonyos, hogy itt van köztünk. A bűn, a vétek és az igazságtalanság sokasága fölött Isten nem hunyhat szemet. Meg fogja büntetni az emberi fajt. Nem tetszik nekem, de mindannyiunk részesedni fog a büntetésből, mert mindannyian itt vagyunk. Az egyedüli út ennek a büntetésnek az elkerülésére az, ha eltávozunk ebből az életből, mielőtt bekövetkezik.

– folytatjuk –

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése