2021. 10. 23.

Hirdetés: 2021. október 24.

1. Ma Missziós vasárnap, a perselyezés a missziók javára történik.

2. Az októberi rózsafüzér ájtatosságot hétköznap este fél 7 órakor kezdjük. Kedden az esti szentmise után elmélkedő rózsafűzért végzünk.

3. Az előkészítő osztálytól a 8. osztályig a hittanórák szünetelnek.

4. A bérmálkozók felkészítőjét péntek este 7 órától tartjuk.

5. Szombaton 10 órától ministráns képző a templomban. Várjuk a gyerekeket.

6. Figyelmükbe ajánljuk a katolikus sajtót: Vasárnapot, Egyházközségi Apostolt és a Krisztus világát.  

A Krisztus világa tartalmából: Vándorlásunk társa lett… Az Eucharisztikus Kongresszus élményéről. Örök evangélium – Amikor meghallotta –  A jerikói vakról elmélkedés. Európa tragédiája, hogy kórosan fáradt 1. rész – Európa története az EU létrejöttéig. A táplálék mint a kapcsolattartás egyik formája A táplálást kísérő kapcsolatról, szeretetről. Jézussal Budapest utcáin – egy nem mindennapi élményről. A Bibliai nyelvek – dr. Jakubinyi György Miklós ny. érsek atya csodálatos történelmi és nyelvi utazáson vezet. A nyelvek mellett még sok derűs csemege található írásában.

Ég és föld között Istennel –  A Szent Keresztről. Az elveszett bárány – egy gyermektörténet és feladat. Ifjúsági vezető képzések – FIF tájékoztató. Derűs oldalon kép és szöveg. – Keresztrejtvény - Szent Pió atya mondása. Szeptemberi megfejtőink és támogatónk. A hátsó borítón Reményik Sándor – Károli Gáspár emlékezetének című versét találjuk. Kapható a ministránsoknál és a kegytárgyboltban.
7. Szentségimádást végzünk minden hónap utolsó szombatján 10,30 órától este 21,00 óráig családi hivatásokért, hogy szülessenek gyermekek, akkor lesznek erős családok és lesznek olyanok, akiknek Isten papi és szerzetesi hivatást ad.

8.    Téli időszámítás kezdete október 31-én, vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.

9. A járványügyi előírásokat vegyük figyelembe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése