2021. 11. 27.

Mi a New Age?

Mi a New Age?
A sátán megnyilvánulása a New Age (Új Kor), mely tért hódított a nyugati társadalomban. Kezdődött az Egyesült Államokban és dühöng Európában. Vannak bizonyos dolgok, amelyeket nem szabad kimondani bíróságainkon és az újságjainkban. Egyébként nem vagyunk társadalmilag elfogadhatók. Például nem lehet nyíltan támogatni a papi nőtlenséget, de támadni lehet a cölibátust. A homoszexualitást nem szabad bűnnek tekinteni, hanem egy alternatív életmódnak. A homoszexualitás az ördög egyik leghatékonyabb fegyvere. 
Amikor Magyarország elfogadta az új alkotmányt, az Europai Unió óriási támadásba vette. Támadásuk eredménytelennek bizonyult. Végül hajlandók lettek az új alkotmány felett szemet hunyni egy feltétellel: ne definiálják a házasságot egy férfi és egy nő intézményének. Vagyis maradjon meg a homoszexuálisok „házasságának” lehetősége. Egy másik tilos terület az abortusz elleni támadás. „Törvényes és alkotmányos joga minden igazi amerikai férfinak és nőnek, hogy éljen az abortusz lehetőségével.” Az új kor egyetlen elvre épül, éspedig arra az elvre, hogy az emberiség vallás és vallásos hatóságok nélkül képes paradicsomot létrehozni a földön. Ezt mondják: „Természetes, hogy egy Istent imádunk. Ti, keresztények azt mondjátok, hogy csak egy Isten van. Egyetértünk, de Isten a föld atyja. Ő a gyümölcsök és a virágok atyja. Ő a bárányok atyja. Ő a gyümölcsöskertek, a fák és a mezők atyja. Ő a mezőgazdaság atyja. Minden technológiánk atyja Ő. Igazi isten, mert segíti az embert. Nincs többé egy uralkodó, hierarchikus, kizárólagos, atyáskodó, patriarchális Egyház, amely áldozatokat követel, és az égben várja a paradicsomi állapotokat. Nincs paradicsom az égben. A paradicsom itt van, és elég nagy mindenki számára, ha ti, keresztények abbahagyjátok mások kirekesztését, és velünk tartotok.” Ez a New Age.
Ez szövevényes! – A New Age sokkal szövevényesebb, mint bármi más. A New Age technikájának a lényege az önkontroll – ahogy a vezetőknek tanítják. A New Age gyakorlatait a nagyvállalatok által fizetett szemináriumokon használják fel. Ezek az értelem megfegyelmezéséből állanak, csaknem ugyanaz, mint a transzcendentális meditáció. Elnémítja az érzéseidet és nyitottá tesz minden bejövő hatásra, amelyek be akarnak törni. Ha valaki elfogadja a New Age mentalitását, nyitva hagyván értelmét a külső befolyás számára, azt találja majd, hogy Lucifer befolyásának könnyű célpontjává válik. És a sátánizmus jelenlegi növekedését a New Age terjeszkedése okozza, amelyben különféle vallásokat összemosnak, az értelem behódol, és a lélek megnyílik a Nagy Erő számára.
A New Age azért is veszedelmes, mivel a jóság és könyörületesség álarcában jelentkezik?  Azt mondja: „Ne ölj! Ne lopj! Ne is nemzél gyermeket, kerüld a föld túlnépesedését! Szeretkezz! Csatlakozz a népek fejlődéséhez! Ne láss fehéret, feketét! A színnek nincs jelentősége!” A New Age nagyon demokratikusnak és nagyon humánusnak látszik. A probléma az, hogy Krisztus tanítása nem demokratikus, nem humanista, hanem természetfölötti. Az örökkévalóságra készít fel. Ez azt jelenti, hogy a New Age a legkörmönfontabb támadás az Egyház ellen.
Betört az Egyházba? – A sok katolikus átállása a szabadkőművesekhez és más szervezethez részben ezen New Age-mentalitás erjesztő hatásának a következménye. Azt mondják: „A szeretetet és egyetértés nevében használhatnád az én katedrálisomat, mivel ugyanazt az Istent imádjuk. Így jön létre a vallások keveredése vagy szinkretizmus. Így találkozhat egy nemzetközi zsidó szervezet helyi részlege a Szent Szív Társulattal és a helyi szabadkőműves páhollyal. Végül is mi jó testvérek vagyunk az Úrban.” Ez tehát nagyon csábító filozófia. Az Egyháznak mondani kellene: „Létezik egy alapvető igazság. Az Egyházon kívül nincs üdvözülés. Üdvözülésünkhöz valamilyen módon Krisztus kegyelmére van szükségünk.” Ha ezt mondja a pápa vagy pap, kórusban üvöltik, hogy politikailag helytelen és elfogadhatatlan.

-      -   folytatjuk –

A A sötétség birodalma III. rész: 

A III. rész: A sátán füstje 22.

Malachi: A sátán füstje 23.

 

Ördögűzés: https://m.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU&feature=youtu.be

 

**

A sötétség birodalma I. rész: 

Malachi Martin - A sötétség birodalma 1-2.

A sötétség birodalma 3-4. rész

A sötétség birodalma 5. rész

A sötétség birodalma 6. rész

A sötétség birodalma 7.

A sötétség birodalma 8. rész

A sötétség birodalma 9.

A sötétség birodalma 10.

A sötétség birodalma 11.

A sötétség birodalma 12.

A sötétség birodalma 13.

A sötétség birodalma 14.

 

A II. rész:  Az ördög és az új világrend:

A sötétség birodalma II. 15.

A sötétség birodalma II. 16

Az ördög és az új világrend 17.

Az ördög és az új világrend 18.

Az ördög és az új világrend 19.

Az ördög és az új világrend 20.

Az ördög és az új világrend 21.

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése